AMTS v Taliansku

Po veľkom úspechu AMTS v Budapešti sa organizátori rozhodli rozšíriť svoje pôsobenie aj do Talianska, konkrétne do automobilmi nabitého mesta Torino (Turín). Plocha 70 000m2 a 2 plné haly boli pokryté vystavenými autami a všetkým spojeným s auto-moto aktivitami. Všetkých 150 vystavovateľov, vrátane nás netrpezlivo čakalo na prvých ľudí, ktorí začali plniť výstavné prostredie. Už po pár hodinách bolo jasné, že je toto podujatie atraktívne a zaujalo široké publikum. 

Výstava obsahovala pôsobivú škálu exponátov predstavujúcich tradičné ale aj najnovšie prvky tuningových doplnkov. Od elegantných superšportov až po motocykle vyrobené na mieru mali účastníci možnosť preskúmať rozmanitú škálu vozidiel a príslušenstva, ktoré posúvali hranice kreativity a výkonu. Najobľúbenejším autom bol Fiat 500 Abarth, ktorý ste mali možnosť vidieť v prevedeniach od sériových až po maximálne upravené špeciály na šprinty či okruhy.  Tieto Talianske legendy dopĺňalo množstvo raritných áut ako Alfa 4C alebo Lancia Delta HF. 

AMTS Tuning Show ponúkla návštevníkom možnosť byť svedkami napínavých exhibičných motoristických schopností. Od driftov až po precíznu jazdu na motorke či špeciálne upravenom low-ride. Vrcholom živých vystúpení boli aj členovia filmu Rýchlo a zbesilo, ktorí mali svoju autogramiádu a vystúpenie s autami v štýle filmu. Medzi driftermi sa nachádzala aj Japonská legenda pochádzajúca pôvodne z tímu Orange. Subaru Impreza WRX známeho jazdca Nobushige Kumakubo, ktorý s autom jazdil na tratiach Ebisu. Momentálne vyslúžilé auto navštevuje rôzne výstavy a rekreačné driftovacie podujatia, čo mu ale neuberá na svojej kráse. 

Návštevníci mali možnosť siahnuť si na naše najnovšie sedačky, ktoré mali horúcu premiéru práve na tejto výstave. Priniesli sme Vám rovno tri nové sedačky, ktoré doplnili našu ponuku nehomologovaných produktov. V prvom rade polohovateľnú sedačku ADVANCED, ktorá svojim legendárnym tvarom pripomína sedačky z Honda Integra, Toyota Supra či BMW E30 M3. Jedná sa o ideálny doplnok najmä do vozidiel v prevedení coupe vďaka možnosti sklopenia a teda umožnenia jednoduchšieho nastupovania na zadné sedačky. Primerané bočné vedenie zabezpečuje ideálne držanie tela v zákrutách. 

Novinky dopĺňajú aj sedačky FORCE a EVOLVE, ktoré sú pevné bez možnosti nastavenia čo z nich robí vhodný produkt do hobby závodného auta. Výrazné bočné vedenie zabezpečí ideálne pohodlie pri ostrom prejazde zákrutami. Štýlový dizajn obohatí interiér vozidla a v kombinácií so športovými bezpečnostnými pásmi vytvorí ideálnu kombináciu na minirally alebo slalomy. 

Náš stánok bol opäť vyzbrojený tými najzaujímavejšími produktami z našej ponuky. Všetci návštevníci si prišli na svoje či už mali záujem o kolesá, fittingykombinézy alebo čokoľvek iné zo sveta tuningu a motoršportu.

Celkovo bola AMTS Tuning Show v Turíne mimoriadne úspešná a účastníkom ponúkla nezabudnuteľný zážitok plný vzrušenia, inšpirácie a vášne pre všetko, čo sa týka automobilového priemyslu. Veríme tomu, že sa opäť uvidíme v roku 2025. 

More blog posts

Prvý ročník AMTS Torino, IT
Čítať viac
Plexiclick ® - „neviditeľné“ držiaky EČV (ŠPZ)

Made in GERMANY
Čítať viac
VHT (Very High Temperature)

Vyfarbi sa !
Čítať viac
ŠKODA FABIA RS RALLY 2

Nástupca úspešného rally špeciálu
Čítať viac
TEFLÓNOVÉ OPLETANÉ BRZDOVÉ HADICE

Nestrať kontrolu nad svojou brzdovou sústavou !
Čítať viac
Blow off – BOV ventily

Len pre efekt ? Akú majú funkciu ?
Čítať viac

Zdieľať

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

Kategórie Manufacturers

Loading...